Indlæser Begivenheder

Alle begivenheder | Lokalekalender

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Comedyklubben: Ane Høgsberg, Anders Nielsen og Daniel Lill

17. maj Kl. 20:00 22:00

Comedyklubben besøger Cosmos med et altid veloplagt line-up, denne gang bestående bestående Ane Høgsberg, Anders Nielsen, Daniel Lill, som også er aftenens vært.

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet. Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla. Ane Høgsberg lavede i 2016 sit første soloshow Dårlig Feminist. Et show, der spillede for udsolgte sale og efterfølgende blev sendt på TV2 ZULU. I foråret 2019 lavede hun sit soloshow Døden Har En Årsag. Til efteråret 2022, tager hun endnu engang en tur rundt i Danmark med hendes nyeste show; “Morskab”.

Anders Nielsen

Anders Nielsen er en stolt håndværker på mange måder – både som komiker og som tømrer. Han elsker at tage fat i fordommene om håndværkerfaget og både be- og afkræfte din værste anelser. I sommeren 2017 lavede Anders sit første onemanshow ”En Håndværkers Beretninger” under Zulu Comedy Festival, efter han i både 2015 og 2017 var i finalen i DM i stand-up.

I 2022 er han rundt i Danmark med hans første onemanshow “Svendeprøven”

Over en million danskere så hans både humoristiske og seriøse indspark på Facebook om fordommene om “den dumme håndværker”. Anders fortæller sine beretninger hands on, og tog springet fra fuldtidstømrer til fuldtids komiker i 2020.

Daniel Lill

Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes.

Daniel var i 2014 nomineret til Årets Komikertalent under Zulu Comedy Galla og har sidenhen leveret solide projekter såsom hans onemanshows “Livslimbo” & “Glad I Låget”.

Med disse tre gode komikere har Comedyklubben lagt i ovnen til en tirsdag aften langt ud over det sædvanlige.

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og KulturCosmos. Dette arrangement præsenteres af KulturCosmos.

Garderoben er gratis og på eget ansvar.

Baren åbner kl. 19.30.

Billetter sælges til 125 kr. i forsalg og til 150 kr. i døren såfremt, der ikke er udsolgt.

Kr125
Søndergade 11
Viby Sj., 4130 Danmark