Indlæser Begivenheder

Alle begivenheder | Lokalekalender

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Comedyklubben: Mikkel Klint Thorius, Anne Bakland og Jakob Svendsen

19. april Kl. 20:00 22:00

Comedyklubben besøger Cosmos med et altid veloplagt line-up – denne gang bestående af Mikkel Klint Thorius, Anne Bakland og Jakob Svendsen, som også er aftenens vært.

Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius har været vært ved DM i stand-up 2018, og han er for alvor ved at nå bredt ud og slå igennem. Han kommer i sin stand-up ofte omkring samfundsforhold, overvågning, politik og måske ikke mindst sin egen generation. Mikkel er udstyret med en stor portion selvironi, som han bruger til at behandle sit eget livs begivenheder.

Mikkel er tidl. vinder af Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu. Han debuterede med sit første one man show ”Hvid skyld”, der også udkom hos Netflix. Senest har han turneret Danmark med hans onemanshow “Vanvittig”.

Anne Bakland

I Comedyklubben er de helt vilde med Anne Bakland. En fra den nye generation af komikere, som vi har kæmpestore forventninger til, fordi hun allerede er så god. Når man er fra Aalborg, så bliver der ikke lagt så mange fingre imellem, og hun indtager altid scenen med en fantastisk energi og selvsikkerhed

Jakob Svendsen

Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob Svendsen fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme – eller mangel på samme! – og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst – han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om “survival of the fittest”.

Men tag ikke fejl af Jakob. Han er vidunderlig sjov, og tager stensikkert publikum med under armen og giver dem en fantastisk aften.

Med disse tre sikre kort på hånden åbner vi for første gang dørene i Cosmos til et af Comedyklubbens velkendte shows.

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og KulturCosmos. Dette arrangement præsenteres af KulturCosmos.

Garderoben er gratis og på eget ansvar.

Baren åbner kl. 19.30.

Billetter sælges til 125 kr. i forsalg og til 150 kr. i døren såfremt, der ikke er udsolgt.

Kr125
Søndergade 11
Viby Sj., 4130 Danmark