Indlæser Begivenheder

Alle begivenheder | Lokalekalender

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julie Maria – under radaren

12. maj Kl. 20:00 22:00

Sangskriveren Julie Maria og Gimle er sammen på en ny rejse i det nære og lokale. En rejse, hvor Julie Maria afprøver ny musik og Gimle afsøger nye måder at være i samklang med et lokalt og regionalt publikum. 

I 2020 kastede Julie Maria anker i Trekroners luft og natur og hen over de kommende forårsmåneder arrangerer vi en håndfuld under radaren-koncerter i alternative koncertrum i og omkring Roskilde med en af Danmarks mest ærlige og stærke sangskrivere, vi nu samtidig kan kalde vores lokale kunstner. Koncerterne bliver en udforskning af Roskilde og omegns musiske muld, hvor kunstneren møder sin by og byen møder sin kunstner.

I en tid, hvor store forandringer præger verden helt ind i stuerne hos os alle, er det nu vi skal samles og deles om nærværet i musikken; I et rum med plads til at mærke os selv sammen – højt hævet over modsætninger.  

Julie Maria er en konstant søgende kunstner, der de senere år har bevæget sig væk fra de mere hitprægede produktioner og er landet i et nyt kunstnerisk udtryk – mere organisk, transparent, ærligt og råt. Hendes evne til at skrive hooks er der stadig intet galt med. Så publikum kan glæde sig til at være vidne til et stop på Julie Marias musikalske rejse, der er båret af en stærkt smittende energi.

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og KulturCosmos. Dette arrangement præsenteres i et samarbejde af KulturCosmos og Gimle.

Garderoben er gratis og på eget ansvar.

Baren åbner kl. 19.30

Forsalg 95 kr. / Dørsalg 115 kr.

Kr95
Søndergade 11
Viby Sj., 4130 Danmark