Indlæser Begivenheder

Alle begivenheder | Lokalekalender

Marie Carmen Koppel (udsolgt)

28. september Kl. 19:30 22:00

Marie Carmen Koppel sang som helt ung kor på over 150 Albums med Danmarks førende Artister. Bl.a Sanne Salomonsen og Moonjam m. fl.
Fra 1994-1996 Boede Marie Carmen I New York. Der sang hun på R&B klubber over hele Manhattan og var solist hver søndag i Fountain Chuch of Christ i Brooklyn – som første hvide og ikke amerikaner nogensinde.
Efter at være flyttet tilbage har hun nu i mange år spillet utallige koncerter – turnerer bla landet tyndt med jazz- og julekoncerter. Marie har skrevet meget af musikken selv.

I februar 2023 udgav hun sit 10. album ’Forgiveness’ der bla lyder af rolig soul krydset med hendes signaturgospel og country undertoner.
’Forgiveness’ fik 5 stjerner i Gaffa, Ivan Rod skrev bla:
“Hun omtales ofte som Danmarks ukronede souldronning, og det Prædikat kommer ikke ud af det blå. Marie Carmen Koppel er ud af den gennemmusikalske Koppel-familie, men er i dag dem af alle der besidder den mægtigste vokal. Det er den, vokalen, der har gjort hende landskendt, ikke familien.
Glæd dig til en helt speciel oplevelse, når hun kommer til Viby og giver koncert med sit band.

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og foreningen KulturCosmos. Dette arrangement præsenteres af KulturCosmos.

Garderoben er gratis og på eget ansvar.

Baren åbner kl. 19.00

Kr100
Søndergade 11
Viby Sj., 4130 Danmark