Indlæser Begivenheder

Alle begivenheder | Lokalekalender

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nikolaj Grandjean (aflyst)

25. marts Kl. 20:00 22:00

Oplev en af de store danske artister til intimkoncert i Cosmos

Den danske sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Nikolaj Grandjean er en ener i dansk musik, og han har været vidt omkring i verden, i musikken og i samarbejder med andre kreative sjæle. Hans musikalitet blev vakt i barndommen sammen med en indsigt i livets mangfoldighed i opvæksten hos både en jordbunden far i forstæderne og en mor på kvindelejr med en stærk politisk dagsorden. Nikolaj Grandjean begyndte som trommeslager, men greb guitaren for at skrive de første sange i en ung alder, både til sig selv og senere også andre, og det er sangskrivningen, der er blevet omdrejningspunktet for hans karriere.

Nikolaj Grandjean er sangskriver med stort S, og karakteristisk for hans sangskrivning er en analog, håndspillet og melodisk og indfølt musikalitet, der omgiver de personlige fortællinger om kærligheden og dens forskellige faser og facetter. Stilistisk set har Grandjean bevæget sig indenfor både pop, rock og reggae – men hans umiskendelige skrivestil og vokal har altid været fikspunktet i musikken. I 2020 har Nikolaj Grandjean mere end nogensinde før fokus på sangens essens, det nære og det håndspillede, når han nu bevæger sig i et jordnært lo-fi americana-landskab, der klæder hans præcise sangskrivning eminent, I 2020 udsendte han sin første udgivelse under navnet Nikolaj Grandjean i form af EP ‘Seven Wild Horses’. EPens fem sange eksemplificerer på fineste vis, hvor Nikolaj Grandjean er musikalsk i dag og den kommende tid, hvor han udsender en række singler og et nyt fuldlængde album i 2021.

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og KulturCosmos. Dette arrangement præsenteres af KulturCosmos.

Garderoben er gratis og på eget ansvar.

Baren åbner kl. 19.30

Kr125
Søndergade 11
Viby Sj., 4130 Danmark