Indlæser Begivenheder

Alle begivenheder | Lokalekalender

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Viby Jazz Days: CARLSSONS A-TRAIN

18. juni Kl. 10:30 12:30

Traditionen tro er det Carlssons A-Train, der lægger ud lørdag den 18. juni med en blandet buket af swingende jazz, lækker Bossa Nova og gyngende blues. Grundet forskellige omstændigheder har der været en del udskiftninger i bandet. Udskiftninger som ikke alene har afstedkommet nye numre, men naturligvis også et anderledes lydbillede. Nye i gruppen er sangerinden Charlotte Sanggård, der med sin krystalklare stemme har tilført bandet noget helt specielt, Trommeslageren Nils ”Vejmand” Christensen, kendt fra Six Foot Stompers, det hedengangne Dr. Dopojam samt utallige andre musiksammenhænge og sidst men ikke mindst det internationale indspark, Ivar Skjørshammer der gennem mange år har spillet på de norske og danske jazzscener. Derudover består bandet af de gamle kendinge: Nils Bielefeldt, sang; Poul Pedersen, bas; Steen Søder, Sax samt Michael Carlsson, Guitar.

Musikken spiller denne lørdag fra kl. 10:30 – 12:30, udskænkning af fadøl samt salg af øvrige drikkevarer starter dog noget tidligere.

Publikum opfordres til at medbringe egnet siddeudstyr, for at være på den sikre side.

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og foreningen KulturCosmos. Viby Jazz Days præsenteres som hidtil i et samarbejde mellem Viby Musikforening og KulturCosmos. Venligt støttet af Kultur- og Idrætsudvalget.

Gratis
Søndergade 11
Viby Sj., 4130