Indlæser Begivenheder

Alle begivenheder | Lokalekalender

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Comedyklubben: Anne Bakland & Anders Nielsen

14. maj Kl. 20:00 22:00

Comedyklubben besøger Cosmos med et altid veloplagt line-up – denne gang bestående af Anne Bakland & Anders Nielsen. Showets vært er Valdemar Pustelnik

Anne Bakland
I Comedyklubben er vi helt vilde med Anne Bakland. En fra den nye generation af komikere, som vi har kæmpestore forventninger til, fordi hun bare er virkelig god. Når man er fra Aalborg, så bliver der ikke lagt så mange fingre imellem, og hun indtager altid scenen med en fantastisk energi og selvsikkerhed. Anne har senest turneret med sit soloshow “Bullshit”.

Anders Nielsen
Anders Nielsen er en stolt håndværker på mange måder – både som komiker og som tømrer. Han elsker at tage fat i fordommene om håndværkerfaget og både be- og afkræfte din værste anelser. I sommeren 2017 lavede Anders sit første onemanshow ”En Håndværkers Beretninger” under Zulu Comedy Festival, efter han i både 2015 og 2017 var i finalen i DM i stand-up.
I 2022 er han rundt i Danmark med hans første onemanshow “Svendeprøven”
Over en million danskere så hans både humoristiske og seriøse indspark på Facebook om fordommene om “den dumme håndværker”. Anders fortæller sine beretninger hands on, og tog springet fra fuldtidstømrer til fuldtids komiker i 2020.

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og KulturCosmos. Dette arrangement præsenteres af KulturCosmos.

Garderoben er gratis og på eget ansvar.

Baren åbner kl. 19.30

Kr125
Søndergade 11
Viby Sj., 4130 Danmark