Tag del

Bliv frivillig
Som frivillig i Cosmos bliver du en del af afviklingsholdet. Du vil blive lært godt op i, hvordan husets faciliteter fungerer og blive organiseret i gruppen, som går på tværs af aktiviteterne i Cosmos. Det vil sige på tværs af partnerskabet mellem Roskilde Bibliotekerne og foreningen KulturCosmos.
I starten af en sæson vil der blive udbudt afviklingsvagter til arrangementer, som du kan byde ind på, derudover vil der også løbende kunne blive tilbudt ledige vagter.
Det vil være forventet, at du tager mindst en vagt om måneden for at rutiner og fællesskab holdes ved lige.
Som afviklingsfrivillig får du udleveret en T-shirt og en nøglesnor. Fællesskabet omkring afviklingsholdet vil blive understøttet både mellem og under vagterne.
Der vil i mindre omfang og efter særlig aftale være mulighed for at varetage selvstændige frivilligopgaver i driften.

Bliv praktikant
Skriver du projekt på en videregående uddannelse og kunne du godt tænke dig at koble teori med praksis, så er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi i fællesskab kan afklare, hvad der kan være af muligheder for dig i Cosmos.
Vi udbyder også løbende praktikpladser i samarbejde med jobcenteret. Her er det afgørende, at du selv finder det relevant for dig at bruge Cosmos som trædesten på din videre vej.

Deltag med en selvorganiseret gruppe
Vi tilbyder et afgrænset antal selvorganiserede grupper at bidrage med arrangementer til vores program. Her vil der altid være tale om en individuel afklaring i forhold visionen for Cosmos og vores ressourcer.

Medlemskab af KulturCosmos
Som medlem af KulturCosmos kan du deltage med af drive caféen, åbent værksted eller tage del i nogle af de andre medlemsaktiviteter, som er nærmere beskrevet her: www.kulturcosmos.dk