Indlæser Begivenheder

Alle begivenheder | Lokalekalender

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Comedyklubben: Carsten Eskelund & Dan Andersen

21. november 2023 Kl. 20:00 22:00

Comedyklubben besøger Cosmos med et altid veloplagt line-up – denne gang bestående af Carsten Eskelund & Dan Andersen. Showets vært er Valdemar Pustelnik

Carsten Eskelund

Eskelund var i mange år danske comedys bedst bevarede hemmelighed. Han seneste oneman show “Begrænset Udsyn” lavede om på det og spillede for udsolgte sale over hele landet.

Eskelund er en af landets allersjoveste mennesker, der elsker at snakke med publikum og har de mest besynderlige betragtninger på samfundet og hverdagen.

Han har desuden kunnet opleves på DR1 i “Gintberg, Eskelund og den dybe tallerken” sammen med kollegaen Jan Gintberg i deres fælles podcast “Nu det nu”.

Dan Andersen

Dan Andersen har over mange år gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow og har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy.

Han har turneret med adskillige højt roste oneman shows og alle der har set ham live, ved at han har et fantastisk godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up.

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og KulturCosmos. Dette arrangement præsenteres af KulturCosmos.

Garderoben er gratis og på eget ansvar.

Baren åbner kl. 19.30

Kr125
Søndergade 11
Viby Sj., 4130 Danmark