Indlæser Begivenheder

Alle begivenheder | Lokalekalender

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Firserfilm, flaskeøl og flæskesvær

19. november 2023 Kl. 20:00 22:00

Så er det atter tid til at fejre firsernes fabelagtige og nogle gange fejlagtige film.

På tredje år kører vi med samme opskrift. Alle er velkomne. Vi ser en film, får lidt at drikke til og at knase med. Nogle gange quizzer vi, hvis tiden og filmen indbyder til det. Nogle kommer sammen og andre hver for sig, men hyggen er fælles for alle. Nogle vil nok kalde os en “mandeforsamling”, men vi insisterer på, at alle er velkomne. Vi har da også haft besøg af fire kvinder i løbet af de tre år. Dog er ingen af dem vendt tilbage 🙂 Aldersmæssigt er vi mellem midt-tyverne og midt-firserne.

Du kan komme og være med ganske gratis, men du kan også betale 50 kroner, og så får du to drikkervarer og knas med i prisen. Der skal dog hentes en billet uanset dit valg, så vi ved, hvor mange stole, vi skal sætte op.

Vi starter kl. 20 og slutter ca. 22 alt efter længden på aftenens film. Det er altid hemmeligt, hvilken film vi skal se. Det er dels på grund af loven, men lige så meget på grund af fornøjelsen ved at være spændt. Har du spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at søge medlemskab i vores Facebookgruppe her Firserfilm, flaskeøl og flæskesvær Viby Sj. | Facebook

Aftenens værter er som altid Tinus og Tommy.

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og foreningen KulturCosmos. Dette arrangement præsenteres af KulturCosmos.

Søndergade 11
Viby Sj., 4130 Danmark