Indlæser Begivenheder

Alle begivenheder | Lokalekalender

The Raveonettes – artist talk og musikalske indslag (udsolgt)

7. november Kl. 19:00 20:30

Vi danner rammen for denne musikalske og levende aften med verdensstjernerne Sharin Foo og Sune Wagner fra The Raveonettes i anledning af 20 års jubilæet for deres album ”Chain Gang of Love”.

“The Raveonettes rock my world”. De ord ramte spot on fra den legendariske anmelder på Rolling Stone, David Fricke, efter at han havde oplevet bandet på Spotfestival i 2002 i Aarhus. Kort efter trådte The Raveonettes ind på den internationale arena med en kæmpe pladekontrakt på Columbia Records.
Det er Gaffa-anmelder Finn Madsen, der guider aftenens artist talk og runder The Raveonettes karriere i en levende og interessant samtale. Hør bl.a. historien om, hvordan The Raveonettes fik hul igennem til det store udland, og hvordan de fandt deres egen lyd med inspiration fra bla. 50’ernes enkle pop sangskrivning, 60’ernes Wall Of Sound og surfrock, og New Yorks 70’er punk undergrund. Samtalen vil blive flankeret af musikalske indslag fra Sharin og Sune, og der vil afslutningsvis være plads til spørgsmål fra publikum.

Cosmos drives i et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne og foreningen KulturCosmos. Dette arrangement præsenteres i et samarbejde.

Garderoben er gratis og på eget ansvar.

Baren åbner kl. 18.30

Kr75
Søndergade 11
Viby Sj., 4130 Danmark